05 February 2016

* Fast and easy-nails *

Pozdrav djevojke.Dobro došle na moj blog.Kod mene se vratio snijeg ponovo i jako sam sretna zbog toga,ali koliko god sam sretna toliko sam i na neki način razočarana s tim da jedva čekam barem malo toplije dane.Dakle...ponovo hladni dani,zima,snijeg,minusi....Svi smo se našli barem jednom u situaciji kada nam treba brzi manikir za školu ili neku priliku pa sam ja pripremila 2 brze i jednostavne ideje za nokte,brzo se prave,nije teško a i jakoo lijepo izgleda,kao da  ste proveli dugo vremena lakirajući nokte.Paaa let's go !

Za prvu ideju vam ne treba ništa više od jednog laka,možete uzeti boju koju želite ali bi jako lijepo izgledalo kada bi to bila bež boja i obična ukrasna trakica za nokte.Uzmite lak,nalakirajte nokte i pričekajte da se dobro osuši,a nakon toga samo odrežite malo ukrasne trakice i zalijepite je na nokat.Jednostavno a elegantno.

 

Druga ideja je nešto malo drugačijia od prve.Nanesite bazni bijeli lak i čekajte da se osuši dobro.Nakon toga u jedan ugao nanesite zlatnu boju,a na drugi ugao rozu boju (opet ponavljam može to biti bilo koja boja).Akoželite pefekt precizno radite sa ukrasnim trakicama koje ćete kasnije odlijepiti,znči samo ćete se poslužiti za pravu liniju,ali ako vam se na neki način svide trakice,ostavite i njih.

 
To bi bilo to za danas,nadam se da vam se sviđa.Čujemo se uskoro sa novim postom:*


❤️xoxo,❤
 Muri4 comments:

 1. Super post i super ideje!
  Rado bi ih i sama napravila, ali bas i nisam vjesta sa takvom stvarima. Desna ruka uvijek super i onda lijevu cijelu zapackam XD

  beimagi.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. joj hvalaaa <3 hah znam kako je,i kod mene je uvijek desna perfektt a lijeva dBs haha :)

   Delete
 2. Prva varijanta je definitvno najboljaa! Bas mi se svidja! :)

  Novi post je na mom blogu, volela bih da pogledas! Hvala <3
  http://missbabybluelove.blogspot.rs/2016/02/i-only-sleep-in-pink.html

  ReplyDelete