23 January 2016

* Favorite sites for online shopping *

Hejj!Ja ne znam kakva je temperatura kod vas,ali ovdje kod mene u danu dosegne i do -11°C,a o noći da ne pričam.Stvarno je neizdržljivo.Danas sam cijeli dan hodala sa dekicom,ne odvajam se od nje ni minut.I padne mi na um da napišem još jedan post,tj. ovj post je zadnji post na ovom raspustu.Nažalost,25. će ponovo početi škola,plačem od žalosti,ahhh.Primjetila sam da u zadnje vrijeme ljudi masovno kupuju preko online prodavnica.Ja sam nedavno posjetila jedan sajt i naručila komplet trenerku i majicu,jeste da sam čekala i više od 3 sedmice ali ispaltilo se,kvalitet,mjera,veličina,cjena.....ma sve je super!Ja ću navesti nekoliko stranica koje svakodnevno posjećujem....Let's go! ˘.˘

1° ˛ Accessorize ˛ °
Link: click
Na ovom sajtu ne možete kupiti odjeću( samo ponešto ) ali zato

imaju preko 1000.... drugih stvari,od presltkih torbica,šešira,nakita...Stvarno je jedan od njaboljih sajtova.
 




















2° ˛ CNDirect ˛ °
Link: click
E na ovom sajte se može naći od do.Bukvalno imaju svega,baš sam gledala da naručim sebi emoji jastuke i pou jastuk.Sada imaju neko sniženje do ,kako sam ja skontala (kineski je sajt,pa zato),i do 70%ili nešto tako,uglavnom može se naći dobrih majica po 5-6 km,naravno kada se to pretvori iz eura u km.Na vrhu imate opciju gdje odaberete koji novac želite.

3° ˛ ZNU ˛ °
Link: click
Baš na ovom sam sajtu naručila trenerku,i savršena je *o*. Osoblje je prijatno,ja sam se sa njima dogovarala preko e-maila na engleskom jeziku.Može se svega naći,ali treba paziti kada naručujete sakineskih sajtova uvijek uzmite za jedan broj veću veličinu,npr ako nositi S naručite M.Kod njih su krojevi manji ;) .

4° ˛ Romwe ˛ °
Link:  click

I ovdje se može naći puno lijepih stvari.Nedavno sam gledala da imaju jako lijepe jakne i majice.Baš razmišljam da napravim wishlist.......Ali neka,to će da pričeka.Jedino mi se ne sviđa što imaju na nekim artiklima cijene previsoke.Ostalo je sve super.
  

5° ˛ Asos ˛ °
Link: click
Za njega sam nedavno saznala,ali kao i za prethodni ima jako puno stvari.Može se svega naći,a i primjetila sam da su ima cijene odlične :) 



Pošto ja jakooo volim obične,bijele majice ova mi je omiljena sa tog sajta,a i ova crvena jakna je  super.Krzno na kapi je preslatko.

Eto to bi bilo za ovaj put.Neću pisati najmnje 3-4 dana jer će škola.Čujemo se drugi put. :* <3

❤️xoxo,❤
 Muri

5 comments:

  1. Super stvarcice. Ovi emoji jastuci su preslatki! ♥ Uclanila sam se u tvoj blog, zelim ti puno srece u blogovanju

    Poseti moj blog i uclani se ako zelis ♥ ----> MiljanaEasySkillful

    ReplyDelete
  2. Sjajan post! Obozavam online prodavnice, moze se pronaci toliko toga sto kod nas uopce nema u prodaji. Romwe i Asos su definitivno vrh, imaju najbolje stvari. Inace, js vec treci tjedan idem u skolu tako da ... Suosjecam xd.
    Posjeti moj blog i uclani se, javi da uzvratim naravno :) radim q&a pa pitaj ako te sto zanima: beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

    ReplyDelete
  3. Sviđaju mi se ovi Emoji jastučići,preslatko stvarno ☺ ii ove čizmice su preslatkee :D ♥
    http://natalijabeauty.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Super post,obozavam sajtove no uvijek se bojim da ce doci do pogreske -_- Mozda sam previse sumnjicava,ali daa..Anyway,jako lijepo si to napisala i ROMWE mi je najbolji od tih sajtova :)
    Ako zelis da se medusobno zapratimo,javi :*
    Novi post: beautyshapes3.blogspot.hr

    ReplyDelete