05 November 2016

5 easy hairstyles

Zdravo svima.Dobro došli na moj blog.Za danas imam jako zanimljivu temu.U ovo doba jeseni,mogu reći da meni se počinje polako javljati problem 'šta ću sa kosom,hoću li je svezati ili pustiti'.Naravno,jako volim da svežem kosu kada sam u školi,međutim po ovolikoj hladnoći mi se i ne sviđa baš,a da je samo pustim,tada bi mi već smetala.Inspirisana pintrestom,pronašla sam 5 jako lijepih i simpatičnih frizura koje možete uvijek napraviti,iako ima onih i gdje se kosa veže...ali možda  to ne predstavlja problem drugim osobama kao meni.Takođe,pronašla sam i frizure gdje je kosa puštena,ali ipak ne smeta toliko.Pa hajde da krenemo.


1.Ova frizura se meni jako dopada.Uzmite pramen koji vam smeta dok vam je kosa puštena i sklonite ga ispod nekog drugog pramena kao na slici.
  



Postupak za frizuru 2. i 3. možete vidjeti na slikama ispod.Ja često pravim frizuru 2. i mogu reći da ako je učvrstite ukosnicama da može cijeli dan stojati na mjestu,a frizura 3. je jako elegantna i nije teško je napraviti.


I frizure 4. i 5.Frizura 4. se meni jaaako sviđa i mislim da svakoj osobi stoji,ja je pravim od 6. razreda.I na kraju 5.,dakle ovo je kada vam smeta kosa,ali da ne bude obični rep,možete isplesti pletenicu kao na slici.



Ja se nadam da vam se ovaj post sviđa i da ćete probati neku od ovih frizura.

❤️xoxo,❤

 Muri

4 comments: