15 November 2016

Favorites (November 2016) + 70 subscribers



Zdravo svima i dobro došli na moj blog.Prije nego bilo šta napišem,želim da
vam se zahvalim za 70 pratitelja jer to predstavlja ogroman uspijeh za mene i moj blog.Drago mi je da čitate moj blog i ostavljate mi lijepe komentare.Svaki vaš komentar,pregled,pohvala.....sve me čini sretnom i daje mi motivaciju da nastavim dalje.To dokazuje 300+ komentara,70+ pratitelja i 5000 pregleda mog bloga.Zaista sam presretna i još jednom,hvala vam <3 


A sad,da predjemo na temu današnjeg posta.Danas sam odlučila napisati favorite novembra.Iako je polovina novembra,ja ove proizvode koristim svakodnevno i bez nekih ne bih mogla zamisliti dan.U pitanju su prozivodi uglavnom za lice/kožu.


Prvo što meni predstavlja nešto neizostavno jeste bademova krema koja je namjenjena za djecu,ali meni ju je apotekarka preporučila.U toj kremi se nalazi bademovo ulje,vazelin,lanolin,parafin,talk,cinkov oksid,parfem i pročiščena voda,što za te sastojke kažu da baš pomažu u zaštiti,hidrataciji i obnovi kože.Ja je koristim za lice jer je potrebno da se prilikom ovako hladnih dana koža na licu njeguje.



Drugi favorit ovog mjeseca jeste Nivea Protect & Care dezodorans.Ima odličan miris i veoma je učinkovit.
Zatim,pošto sam često koristila lakove ovog mjeseca,probala sam 2 odstranjivača laka za nokte,međutim drugi koji sam probala mi se više dopao,a to je Essence Nail Polish Remover Ultra.Mogu reći da ne ostavlja tragove nakon odstranjivanja na noktima i nokti ne ostaju ispucali,a i u pakovanju dođe 150ml što može baš da potraje.Kad smo kod lakova,omiljeni ovog mjeseca mi je Pacific Nail Lacquer sa vitaminom e u nijansi 10.Ima prelijepu crvenu boju,u tonu jeseni.




Nakon toga,2 paletice koje sam najčešče koristila jesu Essence Smokey Eyes Set i paletica za popunjavanje obrva Essence Eyebrow.Naravno ja ne crtam obrve,već samo popunim i to ne previše.
Zatim,ruž koji je baš za jesen i jesenje boje jeste Color Trend ruž u nijansi poppy love.Ima prelijepu nijansu crvene boje,hidratizira usne i može da ostane dosta dugo na usnama.



I za kraj,naravno to je parfem.Prošlog mjeseca u katalogu Avona sam vidjela Pur Blanca mini parfeme na sniženju od čak 50%.To nisam mogla da propustim i naručila sam 2 mini parfema.Mogu reći da su dosta praktični zbog veličine,mogu da vam stanu u džep,a miris ostaje dosta dugo poslije prskanja. 


To bi bilo to za ovaj post,ja se nadam da vam se sviđa.<3




30 comments:

  1. Divni favoriti. Koristim sjene za obrve i stvarno su savršene. Više od 3 godine se družim sa ovom paletom i nemam joj zamjerku, počev od same četkice. Što se tiče Nivea dezodoransa meni je sledeći na listi za kupovinu. Obožavam njihove proizvode. Čestitam ti na divnim rezultatima i puno uspjeha u daljem blogovanju :*

    Novi post --> Moj mali kutak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno,sve pohvale za paletice :)
      hvala draga <3

      Delete
  2. Čestitam ti na svemu dosad, imaš prekrasan blog i obožavam da ga čitam! Također post ti je fenomenalan, puno sreće ti želim u daljnjem radu s blogom! Ukoliko trebaš nešto, reklamu ili bilo šta, javi se! ♥
    amna-tbhidc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puuno <3 Drago mi je što me podržavaš:)

      Delete
  3. Diivan post <3
    VELIKI ZAFUL GIVEAWAY KOD MENE-> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/11/big-zaful-giveaway.html#comment-form

    ReplyDelete
  4. Odličan post draga! Vidim da voliš koristiti Essence. Oni su stvarno jako kvalitetna marka šminke koja je svima lako pristupaćna, ali uz to i profesionalna *-* Isprobat ću ove Essence Eyebrown :)
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post: This is my life

    ReplyDelete
  5. Prelep post! ♥
    Dosta ovih proizvoda želim da kupim. :)

    Ako imaš vremena pogledaj moj blog ---> www.stellarbook.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Super post, jakoo mi se svidaju slikice bas si lijepo uredila sve :)
    Moj blog: brunchester1211.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Odličan post. Favoriti su sjajni. Volela bih da imam neki, ali ga nemam

    lifeinmystyle311.blogspot.com - Novi post

    ReplyDelete
  8. Hello,
    I follow you back #77
    xoxo

    www.bekleveer.com

    ReplyDelete
  9. Odličan post!
    Zapratila sam te,svrati i ako želiš uzvrati---- > https://eniiway.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  10. Tek sad vidim tvoj blog i rado sam te zapratila. ♥


    Divni proizvodi i fotkice, veselim se sljedećim postovima☺
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  11. Slike su ti prelepe! Odlican post!
    Pratim te ako zelis uzvrati: http://creativegirl333.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  12. Rado očekujem sljedeći post na sličnu temu. Jako si kreativna i slike su ti odlične. Sa osmijehom sam te zapratila i ako želiš uzvrati :)
    http://prvipostadress.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  13. Prelep blog, nemam reci sve pohvale :)

    http://takojato.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  14. Trebate li hitan kredit?

    Ja sam pojedinac financijskih stručnjaka koji vam mogu odobriti kredit u rasponu od 5.000 do 2.000.000 € po stopi od 2% godišnje za svaku osobu koja je može vratiti i uz uvjete koji će vam olakšati život. Ovo su područja u kojima vam mogu pomoći:

    * Osobni kredit
    * Hipotekarni kredit
    * Ulaganje
    * Automobilski kredit

    Vaša banka odbija dati kredit ili ne možete posuditi zajam privatnom zajmodavcu jer nemate fiksni posao ili imate projekt, a potrebno vam je financiranje, loš kredit ili trebate novac za plaćanje računa, ili vam je potrebna sredstva za ulaganje u vaše poslovanje? Ja sam rješenje vaših problema i uvjeti su mi povoljni. Osoba koja nije ozbiljna mora se suzdržati!

    Kontaktirajte me samo putem e-maila: mariadiosperez@gmail.com

    ReplyDelete