12 December 2016

Best winter outfits #1




Zdravo svima i dobro došli na moj blog.Vjerovatno ste već vidjeli moj novi izgled bloga i ja se nadam da vam se sviđa.Prošli izgled je bio više u tonu jeseni pa sam smatrala da je vrijeme da ga promijenim.

Počeo je decembar,moje omiljeno doba tokom godine,ne samo zbog rođendana,nego i zbog predstojećih praznika i raspusta.Jedva sam čekala da dođe decembar,ali bit' ću iskrena,od kako sam krenula u gimanziju,ova 4 mjeseca su mi tako brzo prošla,kao da je jučer bio 9. mjesec.Ali da ne dužim sa tim već da pređemo na temu.
Ovo je moj prvi post u ovom serijalu.Dakle,u narednom periodu ću postavljati razne 'holiday' postove,ako mogu tako da ih nazovem.Za danas sam pripremila nekoliko autfitova koji se meni jako sviđaju,moderni su,elegantni a i baš se uklapaju za ovakvo vrijeme.Inspirisana instagramom,  i pintrestom,odlučila sam da vam pokažem 6 kombinacija koje su meni najljepše,a često ih i ja nosim.Na slikama ispod možete vidjeti kojih 6 kombinacija sam ja odabrala kao najljepše i najudobnije.

Na prvoj slici možete vidjeti sivi kardigan koji se savršeno uklapa sa crnim farmerkama i nekom bijelom majicom,meni to savršeno izgleda.Druga kombinacija je jednostavna ali nešto što krasi ovu kombinaciju jeste crvena jakna i crna marama sa bijelim detaljima.I treća kombinacija je meni jedna od ljepših jer nije svakodnevna,upravo zbog košulje koja je u plavo-zelenoj nijansi,a ta nijansa je jako popularna. 

 

Na drugoj slici možete vidjeti jednu od kombinacija koju svakodnevno možete nositi,a to jeste bijeli džemper,crvnea marama i tajice,bilo kakve bi se u ovo kombinaciju uklopile.Druga kombinacija je meni savršena jednostavno.Ja jako volim bež boju i upravo zbog toga što je sve u tom tonu.I treća kombinacija je meni najsimpatičnija,sviđa mi se zbog tirkiznog džempera koji 'otvara' kombinaciju.


I to bi bilo to za ovaj put,ja se nadam da vam se sviđa i da ćete dobiti bilo kakvu ideju za svakodnevne kombinacije za školu.❤❤

17 comments:

  1. Odličan post! Jako mi se sviđaju zimski outfiti i nosim isti stil *-*
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post - THIS IS MY LIFE

    ReplyDelete
  2. Odličan post :)
    Svrati; https://eniiway.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  3. Super post! Bas mi se svidja izgled tvog bloga!
    Pratim tepa ako zelis uzvrati: http://janasofija.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Predobar post! Autfiti su baš super, mnogo mi se sviđaju. I moram pohvaliti izgled bloga, predivan je, samo tako nastavi♥

    Kika's blog

    ReplyDelete
  5. Nice Outfits and definetly an inspiration for the winter :)
    Greetings from cold Germany

    XoXo Sini
    http://aliceimkleiderschrank.blogspot.de/

    ReplyDelete
  6. Kombinacije su mi predivne, kao i post ali i izgled bloga. Bravo!♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  7. odlični prijedlozi :D

    http://alafolie-toinsanity.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  8. Odlican post!!!♥♥♥
    Pratim te pa ako zelis uzvrati: http://slsk04.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  9. Super kombinacije :D

    Pratim te, nadam se da ces uzvratiti :)
    www.infashionchains.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Ovaj prvi outfit sa crnim trapericama mi je najbolji, ja uvijek takvo nešto nosim :)
    Zapratila sam te :)

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ReplyDelete
  11. odlican post mnogoo mi se svidja , <3
    pratim te molim te uzvrati
    christinakristina.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Volim zimu samo zato što se tafa mogu ful oblačiti, tj upotpunjeno, tačnije, sa svim aksesoarima i modnim detaljima. Kombinacije koje si nam ti izabrala nisu po mom ukusu ali mi se ipak dopadaju i moram reci da su jako zanimljive. Skroz interesantna tema za post, uzivala sam.

    Visit me, and Follow, by Gothic

    ReplyDelete
  13. Zaista divan post, kao i tvoj blog ^^
    Poseti moj blog ukoliko zelis:
    cleopatrassecret.blogspot.rs

    ReplyDelete
  14. Odličan post i izgled bloga!

    Zapratite moj blog,uzvraćam-funnyandrabbits.blogspot.ba

    ReplyDelete
  15. Super post, imaš jako zanimljiv blog. :) Zapratila sam te, ako želiš uzvrati da se podržavamo u ovom blogosvijetu♥ :)

    beautyakworld.blogspot.ba

    ReplyDelete
  16. Trebate li hitan kredit?

    Ja sam pojedinac financijskih stručnjaka koji vam mogu odobriti kredit u rasponu od 5.000 do 2.000.000 € po stopi od 2% godišnje za svaku osobu koja je može vratiti i uz uvjete koji će vam olakšati život. Ovo su područja u kojima vam mogu pomoći:

    * Osobni kredit
    * Hipotekarni kredit
    * Ulaganje
    * Automobilski kredit

    Vaša banka odbija dati kredit ili ne možete posuditi zajam privatnom zajmodavcu jer nemate fiksni posao ili imate projekt, a potrebno vam je financiranje, loš kredit ili trebate novac za plaćanje računa, ili vam je potrebna sredstva za ulaganje u vaše poslovanje? Ja sam rješenje vaših problema i uvjeti su mi povoljni. Osoba koja nije ozbiljna mora se suzdržati!

    Kontaktirajte me samo putem e-maila: mariadiosperez@gmail.com

    ReplyDelete